top of page
Image[2].jpeg

Groep 8 van 

DE HOGE WAAI

Tja, groep 8 blijft natuurlijk een heel bijzonder schooljaar. Om te beginnen starten we het jaar met een waanzinnig leuk kamp! Natuurlijk blijft er nog volop leuks over om de rest van het jaar mee te vullen. 

Zo hebben de kinderen allemaal hun adviezen gekregen en gaan ze samen met hun ouders op bezoek bij de middelbare scholen in de omgeving. Daarna krijgen we natuurlijk in april de Eindcito, die toch altijd wel weer een beetje spannend is.

Maar gelukkig is dan eindelijk tijd voor hét hoogtepunt van groep 8. Want vanaf de meivakantie gaan we samen keihard werken aan de musical. Er moeten decors ontworpen en geschilderd worden, kleding wordt bij elkaar gezocht, dansjes worden gemaakt en natuurlijk wordt er ook heel, heel, heel veel geoefend met zijn allen. Zodat we in de laatste weken weer een grandioos spektakel neer kunnen zetten.

En dan komt er dan echt een einde aan 8 mooie jaren op De Hoge Waai en nemen we tijdens de afscheidsavond met een lach en een traan afscheid van de kanjers van groep 8 en hun ouders.

Onze juffen zijn:

Juf Wendy en Juf Mèlanie

bottom of page